DEŽURNA ŠTEVILKA ZA NUJNE PRIMERE:

080 71 87

TAJNIŠTVO:

03 759 27 16

Informativni cenik – blok A, Tepanje

V pet nadstropnem objektu (klet, pritličje in tri etaže), ki bo premogel dvigalo, bo 15 stanovanj. Konstrukcija objekta bo zidana z armiranobetonskimi kletjo, medetažnimi ploščami, stopniščno dvigalnim jedrom in ojačitvami. Temeljenje bo izvedeno na temeljni plošči, streha bo ravna in krita s strešno folijo. Fasada bo kontaktna, sestavljena iz EPS in tankoslojnega ometa. Celoten objekt bo izdatno toplotno izoliran, stavba bo predvidoma energijski razred B.

Instalacije se bodo vodile skozi instalacijske jaške, vsako stanovanje bo opremljeno tudi s svojim števcem za ogrevanje, toplo vodo in električno energijo. Ogrevanje bo talno, preko peči na pelete, katera bo služila tudi za pripravo tople vode. Seveda bo izvedena digitalna regulacija temperatur. Prezračevanje bo poleg naravnega skozi okna, možno tudi z rekuperacijo z dovodom svežega zraka v kuhinjo in dnevno sobo, ter odvodom iz kopalnice. Izvedena bo tudi predpriprava za namestitev klimatske naprave. Objekt bo priključen na telekomunikacijsko omrežje.

Vhod v objekt bo preko dvojnih avtomatskih alu vrat skozi katera bo do dvigala možen tudi transport koles do shrambe, kjer bo zasebni prostor za shranjevanje koles. Shrambe bodo zidane z vrati s ključavnico.

Zunanje stavbno pohištvo bo PVC s troslojno zasteklitvijo in senčenjem z zunanjimi alu žaluzijami, dočim bo notranje stavbno pohištvo panelno leseno. Podstrešna stanovanja bodo opremljena s svetlobno kupolo. Nekatera pritlična stanovanja bodo imela zunanje travne površine na katerih bo izdelana tudi lopa za shranjevanje in nadstrešek za postavitev vrtne garniture. Do lope bo speljana tudi vodovodna instalacija in elektrika. Ostala stanovanja bodo imela ložo, katero bo možno zapreti z zunanjimi alu žaluzijami. Na ložah je predviden kotiček za namestitev zunanje enote klimatske naprave in shranjevanje čistil ipd.

V kopalnicah bodo položene keramične ploščice do stropa, ostale stene v stanovanjih in na hodnikih bodo ometane in barvane. Kopalnice bodo opremljene s potrebno sanitarno opremo, poleg umivalnika s pipo še viseča školjka in tuš z izdelano keramiko s padcem v kanaleto in tuš garnituro.

Poleg parkirišča k stanovanju bo še del parkirišč namenjen skupni rabi. V soseski bodo izdelane poti in postavljena potrebna oprema (klopi, razsvetljava, zasaditev). Sicer pa bo v skladu z zasnovo po izgradnji soseske pripravljeno tudi ograjeno otroško igrišče.

Cenik je informativne narave.

Rezervacija posameznega stanovanja je neobvezujoča in služi za evidenco obveščanja o prodaji posameznega stanovanja. V primeru, da je rezervacij za posamezno stanovanje več, prodajalec potencialnega kupca obvesti na podlagi datuma oddane rezervacije, pri čemer ima prednost potencialni kupec, ki je rezervacijo oddal prej.

Za rezervacijo stanovanja pošljite e-mail na info@spkonjice.si s podatki:

  •  ime in priimek,
  •  e-mail,
  • telefonska številka
  • oznaka stanovanja, ki ga želite rezervirati.
Za dodatne informacije pokličite 03 759 27 16.

Compare